Η αλφάλφα, γνωστή και ως μεδικάγκο, είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια των οσπρίων. Είναι γνωστή για την πλούσια περιεκτικότητά της σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως η βιταμίνη Κ, η βιταμίνη C, ο χαλκός, το μάνγαν και τα φολικά.
Ανάμεσα στα γαλακτοκομικά προϊόντα, παρουσιάζουμε πολλές κατηγορίες προϊόντων. Ορισμένα προέρχονται από πρώτες ύλες σε μορφή σκόνης, όπως βούτυρο, μασκαρπόνε, κρέμα και γιαούρτι, ενώ άλλα προέρχονται από ενδιάμεσες φάσεις τεχνολογικών διαδικασιών, όπως το βουτυρόγαλα (υποπροϊόν της επεξεργασίας του βουτύρου). Ο ορός γάλακτος (υπόλειμμα της διαδικασίας τυροκόμησης) είναι διαθέσιμος σε μορφές σπρέι, άμεσες, περατές και απομεταλλωμένες.
Σε αυτή την κατηγορία παρουσιάζουμε επίσης μια πλήρη γκάμα πρωτεϊνών που προέρχονται από τον ορό και το γάλα, όπως: οι συμπυκνωμένες πρωτεΐνες ορού Wpc (Whey Protein Concentrate), οι συμπυκνωμένες πρωτεΐνες γάλακτος Mpc (Milk Protein Concentrate) και διάφοροι τύποι καζεϊνικών που παράγονται με άλατα νατρίου, ασβεστίου και καλίου.
Η FPS έχει αναπτύξει μια σειρά μηχανικών μύλων, σχεδιασμένων για μηχανική άλεση σκόνης καλλυντικών, τροφίμων, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Οι μηχανικοί μύλοι της FPS είναι πλήρως προσαρμόσιμοι (από χειροκίνητοι έως πλήρως αυτόματοι) και μπορούν να ενσωματωθούν σε απομονωτή. Διατίθενται σε έκδοση ATEX και σε κρυογενική έκδοση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας της διαδικασίας. Επιπλέον, προσφέρονται διάφοροι τύποι ρότορα και κόσκινων για κάθε ανάγκη, και η ταχύτητα του ρότορα είναι πλήρως ρυθμιζόμενη έως 7000 rpm.
Είναι εύκολα αποσυναρμολογούμενοι για να διευκολύνουν τις διαδικασίες καθαρισμού και συντήρησης.
Τα μοντέλα που προτείνονται από την FPS είναι: Pinmill-100, Pinmill-200, HammerMill-100 και HammerMill-200.
Γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη τύπου κόκκων,
Γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη τύπου ψεκασμού,
Γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη τύπου χονδρών κόκκων,
Γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη τύπου ψεκασμού χωρίς λακτόζη 99%,
Γάλα πλήρες σε σκόνη λιπαρό 26% τύπου ψεκασμού και τύπου στιγμιαίου,
Γάλα πλήρες σε σκόνη τύπου ρολλερ,
Συμπυκνωμένο πλήρες γάλα.
Η σπιρουλίνα είναι ένας τύπος μπλε-πράσινης μικροάλγης που αναπτύσσεται σε γλυκό νερό. Είναι γνωστή επιστημονικά ως Arthrospira platensis και Arthrospira maxima. Αυτό το φύκι θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά και ισχυρά superfoods στον κόσμο, χάρη στο πλούσιο διατροφικό της προφίλ και τα πολλά οφέλη για την υγεία.
MOQ: 20kg
FPS ha sviluppato una serie di mulini, progettati come alternativa alla macinazione meccanica per le polveri cosmetiche, chimiche e farmaceutiche, in cui le dimensioni della particella finale richieste sono tra 20 µm e 100 µm, partendo da una materia prima con una particella di dimensioni approssimative di 2-3 mm.Questo tipo di mulini a getto fluido è chiamato Q-Mill, dovuto alla caratteristica forma della camera di macinazione, rappresenta una tecnologia complementare al mulino a getto spirale, per esempio per una fase preliminare prima della micronizzazione.
I Q-mills sono completamente intercambiabili con i mulini a getto fluido FPS
Inoltre la serie di mulini Q-Mill può essere considerata come l’alternativa “pulita” alla macinazione meccanica.
Η τεχνολογία μικροποίησης που προτείνει η FPS είναι το αποτέλεσμα στοχευμένης μελέτης που οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ευρείας γκάμας μύλων αεροδυναμικής; η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση αερίου υψηλής πίεσης που δημιουργεί τη σύγκρουση των σωματιδίων του προϊόντος και την επακόλουθη μείωση του μεγέθους των σωματιδίων μέσα σε μια κάμερα μικροποίησης.
Οι μύλοι FPS προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις στην αγορά. Εκτός από την εγγύηση μιας διαδικασίας σε σταθερή θερμοκρασία και την απουσία κινούμενων μερών, είναι εύκολοι στον καθαρισμό και τη συναρμολόγηση.
Η σειρά των μύλων αεροδυναμικής σπειροειδούς σχεδίασης έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει στους πελάτες μας εργαλεία που επιτρέπουν τη μέγιστη ευελιξία, ξεκινώντας από τις δραστηριότητες R&D και περιλαμβάνοντας επίσης προκαταρκτικές δοκιμές προ-παραγωγής και μικρές παραγωγικές καμπάνιες, μέχρι τις απαιτήσεις των παραγωγικών εγκαταστάσεων, όπου έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του προϊόντος και για το οποίο απαιτείται μια διαδικασία μικροποίησης.